Skip to main content
Forn Sant Salvador - ous pasqua

Que soni la Pasqua!

Enguany la Pasqua arriba amb molta música i més ritme que mai: posem música a la Pasqua!

Arranquem una campanya de Pasqua plena de ritme, perquè pensem que cada moment és bo per celebrar i compartir temps amb els teus. És per aquest motiu que vestit les nostres botigues amb els motius més discotequers que em trobat: boles de llum, discos, guitarres, posters...

forn sant salvador figures xocolata

Descompte del 10% en figures de xocolata

Com cada any per aquestes dates, les nostres botigues s'omplen de figures fetes amb xocolata, de tots els sabors i de totes les formes: tots els animals que puguis imaginar, princeses, personatges de videojoc, elements esportius, cotxes de tot tipus, escenes de pel·lícules...  I com la temàtica d'enguany ho demanava i no podia ser d'altre manera, hem creat unes reproduccions de vinils fets amb xocolata, especials per aquells amants de la música vintage.

forn sant salvador figures xocolata

A més si compres ja la teva figura de xocolata i te l'emportes a casa, fins el 19 de març podràs gaudir d'un 10% de descompte en totes les figures de xocolata* (*vàlid per figures d'un valor mínim de 10€) a totes les botigues de Forn Sant Salvador i Quin Cacau.

Sorteig amb les teves compres de Pasqua

Amb totes les compres de mones i figures de xocolata amb un import superior a 50€, tens l'opció d'entrar en el sorteig d'estades de cap de setmana a Camping Joan

Allotja't tu i fins a 4 acompanyants en un bungalow de 2 habitacions, completament equipat i amb totes les comoditats imaginables. A més podràs gaudir de totes les instal·lacions del càmping i a primera línia de mar.

forn sant salvador figures xocolata

Sortejarem una estada entre les compres realitzades a totes les botigues del grup Forn Sant Salvador i una altra entre totes les compres realitzades a través de la nostra botiga online. Si fas la teva compra en alguna botiga, diposita el teu tiquet de compra de productes de Pasqua a la caixa que trobaràs, indicant el teu nom i el telèfon per poder-te contactar en cas de ser guanyador. Si ho fas de manera online, no cal que facis res: entraràs directament al sorteig si compleixes els requisits, ja que tindrem la teva informació de contacte.

El dijous dia 13 d'abril divendres 14 d'abril, després de la Pasqua, recollirem tots els tiquets dipositats i els portarem al Quin Cacau! de Cambrils, on també hi portarem els comprovants de les compres online. A partir de les 12:00, realitzarem el sorteig de les 2 estades de cap de setmana i anunciarem els guanyadors a les nostres xarxes socials.

La teva mona personalitzada 

Sorprèn al teu fillol/a amb una mona exclusiva i única creada especialment per ell/a. Et fem de xocolata la imatge que prefereixis: només cal que ens portis una fotografia de 10x15 i nosaltres la farem d'allò més dolça. Tens temps fins el 20 de març. 

Aquest any, deixa que Soni la Pasqua!