Skip to main content
Serveis per

Hoteleria

Pa cuit, a punt per servir

El sector de l'Hoteleria té unes necessitats especials: és conscient que no hi ha res millor que l'olor a pa recent fet, una estratègia de seducció que li dóna valor als serveis que ofereix als seus clients.

Un dels serveis que ofereixen els hotels és el de manutenció: oferir esmorzars, dinars i sopars als seu clients. La majoria, però, no compten amb unes instal·lacions adequades per elaborar els pans i pastes diàries al mateix hotel i, per aquest motiu, es fa necessari cobrir aquesta necessitat de forma externa. 

A Grup Forn Sant Salvador tenim capacitat d'elaboració de pans i brioxeria, tant per a servir a les nostres botigues com per abastir a altres establiments. Disposem de diferents línies de producció i unes instal·lacions que permeten la producció de tot tipus de productes, mantenint la màxima qualitat durant tot el procés de fabricació i fins al moment de la seva distribució. 

forn sant salvador buffet hotel
forn sant salvador buffet esmorzar

A Grup Forn Sant Salvador ens adaptem a les necessitats del sector hoteler:

  • Servim 365 dies a l'any
  • Realitzem fins a dos repartiments diaris:
    • Servei d'esmorzar: amb pastes, diferents tipus de pans i panets.
    • Servei de dinar, amb pans i panets varis.

Disposem d'un ampli catàleg de productes i oferim la posibilitat de produir de forma conjunta productes especials per tu i els teus clients (dolç, salat, peces de càtering, diferents especialitats...).

Pa cuit