Skip to main content
Grup

Forn Sant Salvador

Estimem el que fem

Una empresa artesana amb el millor actiu: el factor humà. És per aquest motiu que un equip d'experts professionals componen l'empresa, tots ells grans especialistes en el seu ofici.

forn sant salvador elaboracio producte

GRUP FORN SANT SALVADOR és una empresa familiar i bicentenària, dedicada a la fabricació i distribució de productes derivats de la farina.

Forn Sant Salvador va néixer el 1806 com un forn familiar amb un obrador ubicat a la mateixa casa pairal de la família, on va començar el negoci. Amb els anys, es va decidir traslladar aquest obrador als afores de la ciutat, on posteriorment també s'hi ubicaria una segona botiga.

Anys i generacions després, Grup Forn Sant Salvador va anar creixent i augmentant el seu nombre de botigues, primer al poble i, més endavant, a tota la vila de Cambrils. 

La creixent demanda de productes i la constant evolució del sector, van fer que l'empresa comencés la producció de "pa precuit". D'aquesta manera, es feia tota l'elaboració el producte i es deixava a punt per acabar-lo de coure en el moment necessari per a la seva venda, afavorint així els temps de producció.

forn sant salvador elaboració pa origen
forn sant salvador obrador antic

Amb aquest canvi va sorgir la necessitat d'ampliar els obradors i llocs d'elaboració. La família va adquirir llavors una nau, situada als afores de Cambrils, on van centrar la producció d'aquest tipus de pa amb el que abastien, primer, les pròpies botigues i, posteriorment, van començar també a produir per a tercers (com per exemple, càmpings, hotels o supermercats).

Grup Forn Sant Salvador ha continuat creixent i, generacions després, ha seguit ampliant les naus d'elaboració de productes (mantenint també els obradors inicials) i les botigues.

forn sant salvador botigues

Les nostres botigues

Actualment disposem de 15 botigues pròpies on, cada dia, comercialitzem els productes elaborats íntegrament a les nostres instal·lacions.

forn sant salvador mostrador
forn sant salvador pastes
forn sant salvador pans
forn sant salvador pastes salades
Tradició familiar

Producció pròpia

Comptem amb unes instal·lacions centrals de producció situades a Cambrils (Baix Camp) i equipades amb alta tecnologia per tal de primar la qualitat de tots els nostres productes, així com mantenir la màxima seguretat tecnicosanitària en empreses d'alimentació.

El procés de producció engloba una àmplia gamma de productes, que van des de pans i brioxeria fins a pastisseria, convertint-nos en una empresa amb processos productius complets i autosuficients.

A més, Grup Forn Sant Salvador disposa de diferents línies de producció que permeten elaborar diferents productes simultàniament.

Especialistes en Xocolata

GRUP FORN SANT SALVADOR és, a dia d'avui, un grup empresarial amb dues marques diferenciades. Per una part, els forns amb els que va començar el negoci, i per l'altra, by Forn Sant Salvador, Quin Cacau!, especialitzada en xocolata i productes derivats i que compta ja amb dues botigues.