"El mini-panet rústic més exquisit, pensat per acompanyar els millors plats"

Sobre Nosaltres

GRUP FORN SANT SALVADOR és una empresa familiar i bicentenària, dedicada a la fabricació i distribució de productes derivats de la farina. Som una empresa artesana, i el nostre millor actiu és el factor humà. És per això que l’empresa la compon un equip de joves professionals, grans especialistes en el seu ofici.
El nostre procés de producció engloba tota una gamma molt àmplia de productes, que van des de pans i bolleria fins a pastisseria, sent una empresa amb processos productius complerts i autosuficients. Comptem amb unes instal.lacions centrals de producció situades a Cambrils, comarca del Baix Camp, equipades amb alta tecnologia per tal de primar la qualitat de tots els nostres productes, així com mantenir la màxima seguretat tecno-sanitària en empreses d’alimentació.
Actualment disposem de nou botigues pròpies, on copsem dia a dia l’interès dels nostres clients i on comercialitzem els productes elaborats, íntegrament, a les nostres instal.lacions.
GRUP FORN SANT SALVADOR s’orienta al servei de qualitat pels nostres clients, amb la vocació de satisfer totes les seves necessitats. Els nostres principals serveis són l’atenció personalitzada al client, demostració de productes, assessorament en la cocció i repartiment diari amb transport propi, entre d'altres.
Scroll to top

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.